НОВИНИ

В Україну з Білорусі почали возити контрабандні цигарки

27.07.2020 09:32
b1b556c8382ccc13caa4726bd16ea761

Із Білорусі до України хотіли незаконно ввезти 130 тисяч пачок цигарок без марок акцизного податку, які планували реалізовувати на Волині. Однак це не вдалося зробити, натомість злочинець заплатить штраф 85 тисяч гривень, йдеться у вироку Турійського районного суду Волинської області. Про це повідомляє volynnews, пише agronews.ua.

Під час суду встановили, що обвинувачений, який є громадянином Республіки Білорусь, не маючи дозволу на транспортування, хотів провести через державний кордон України у пункті пропуску «Городище», що на Рівненщині, тютюнові вироби, а саме: «Фест» в кількості 130 тисяч пачок без марок акцизного податку, а також «NZ» в кількості 20 пачок без марок акцизного податку.

Реалізацію незаконно виготовлених тютюнових виробів обвинувачений планував здійснити невстановленій досудовим слідством особі в селищі міського типу Луків Волинської області.

Відзначимо, що між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості. Відтак, чоловік заплатить штраф 85 тисяч гривень.

Нагадаємо, безхозне зерно: як арештовують та продають урожай нелегальних посівів в Україні.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: