НОВИНИ

В Україну прийде крижаний циклон з вітрами

21.10.2019 08:14
p98668-181069-UWdUgCSd-480x384

Згідно зі щорічним прогнозом погоди сервісу AccuWeather для Європи, найсильніші в сезоні зимові буревії почнуться рано в цьому році на Британських островах, в Скандинавії та північній Європі, найхолодніші умови прогнозуються від Фінляндії до України у вигляді холодних вітрів з Сибіру. Повідомляє ukr.segodnya.ua.

Тим часом, згідно з прогнозом, країни від Італії через Балкани, ймовірно, переживуть спокійну зиму з тривалими періодами сухої погоди.

Так, повідомляється, що активний початок сезону зимових буревіїв очікується на Британських островах, в Північній Європі та в Скандинавії цієї зими.

Кілька ураганів вже обрушилися на регіон в цьому році, включаючи «Лоренцо», який досяг 5-ї категорії над Атлантичним океаном.

Проте, частота ураганів не досягне свого апогею до початку 2020 р., прогнозують синоптики.

«На початку січня буде найактивніший період», – повідомляє метеоролог AccuWeather Тайлер Ройс.

Будучи найбільшою на початку зими, частота ураганів зменшиться в лютому і березні.

«Друга половина зими може бути в значній мірі затишною щодо ураганів», – сказав Тайлер Ройс.

Це може «відкрити двері» для холодів на Британських островах, але, на думку метеорологів AccuWeather, ситуація, подібна до тієї, що була дві зими тому, не повториться.

У той час як ураганні шторми обрушаться на північні береги Європи, дощі і сніг на півдні можуть бути корисні для районів, що зазнають посуху, вважають синоптики.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: