НОВИНИ

В Україну повертається тепло

09.12.2019 12:49
5836

Зима не поспішає з морозами та снігом. Тиждень розпочнеться з сухої погоди та плюсових температур подекуди до +10°С. Протягом тижня пануватиме похмура метеокартина. Про це повідомляє сервіс агропогоди «Метео Фарм».

На початку тижня опадів не очікується, лише на Закарпатті дощитиме. Температура повітря в північних, східних та центральних областях вночі коливатиметься від -2…+2°С, денна — від +2 до +8°С. У західних та південних областях у нічний час температура повітря становитиме від -4 до +4 градусів°С, денна підніметься до +4…+11°С. Температура ґрунту буде від 0 до +5°С, у південних областях досягне +8°С.

Протягом 11-12 грудня на території України продовжить панувати суха погода, винятком стануть західні області де передбачаються опади у вигляді дощу та мокрого снігу. Температура почне повзти вниз. Так в південних областях вночі вона становитиме від 0 до +5°С, вдень температура повітря прогріється до +7°С. На решті території вночі буде-2…+3°С, денна коливатиметься від +1…+4°С. Температура ґрунту буде 0…+4°С, на півдні — до +6°С.

Ближче до вихідних 13 – 15 грудня на всій території України пройдуть опади. Температура продовжить повільно знижуватися. Нічні температури у північних, східних, центральних та західних областях досягнуть -3°С, денна температура складе від -1 до +4°С. У південних областях буде тепліше, вночі -1…+5°С, вдень — від +3 до+8°С градусів. Температура ґрунту коливатиметься у межах 0…+4°С.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: