НОВИНИ

В Україні знайшли мертву мишу в пачці з гречкою

21.03.2021 09:08
19162644_creenshot_9

У Кривому Розі жінка знайшла мертву мишу в запакованій пачці гречки. Тварина могла опинитися там через недотримання санітарних норм на виробництві. Про це йдеться в сюжеті Сніданку з 1+1, пише agronews.ua.

“Це недотримання санітарних норм на самому виробництві. Травили, можливо, мишей, і працювало саме підприємство. І миші потрапили туди”, – каже активіст із захисту прав споживачів Максим Несміянов.

За його словами, в такій ситуації потрібно зі скаргою відразу звертатися до виробника. “Він реально в цьому випадку винен, тому що упаковка ціла. Її ніхто не прогризав. Якщо на складах є ще така партія, то її треба взяти, провести службове розслідування”, – сказав Несміянов.

Активіст радить купувати продукти лише у перевірених виробників. При цьому, в разі виявлення неякісного товару виробник не реагує, то потрібно писати скаргу до Держпродспоживслужби, вказати назву торгової марки та номер партії. Тоді контролюючі органи почнуть своє розслідування.

При цьому жінка, що знайшла гризуна в гречці, на емоціях викинула пачку і не записала всі дані. Тепер вона не зможе захистити свої права за законом. “У мене просто паніка була. Це добре, що я дитині цю гречку не зварила, не встигла зварити”, – сказала вона.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: