НОВИНИ

В Україні збільшилося виробництво готових продуктів і консервів з риби

15.11.2019 16:16
fish-1617442_1920

В Україні на 23% збільшилося виробництво готових продуктів і консервів з риби
За підсумками січня-вересня 2019 року в Україні вироблено 10 105 тонн готових продуктів і консервів з риби (крім цілих чи шматочками та страв готових із риби). Це майже на чверть більше (23,4%) аналогічного періоду минулого року.

Зростання виробництва рибної продукції спостерігалося також за такими товарними позиціями:

філе рибне та м’ясо риби інше (перероблене або не перероблене на фарш), свіжі чи охолоджені – 2 424 тонни (+34% до січня-вересня 2018 року);
філе рибне в’ялене, солоне чи у розсолі (крім копченого) – 949 тонн (+55,6%);
продукти готові й консерви з оселедця, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та готових страв із риби) – 2 215 тонн (+12,7%);
лосось тихоокеанський, атлантичний та дунайський копчений (включаючи філе лосося; крім риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 425 тонн (+19%).
Крім того, протягом дев’яти місяців 2019 року в Україні вироблено:

м’ясо риби (перероблене або не перероблене на фарш; крім філе), заморожене – 182 тонни;
риба сушена і в’ялена – 2 927 тонн;
оселедці солоні – 2 291 тонну;
риба солона (крім оселедців) – 1 301 тонну;
риба копчена (включаючи філе; крім тихоокеанського, атлантичного та дунайського лосося та оселедців, а також крім риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 2 862 тонни;
продукти готові й консерви з сардин, сардинели, кільки і шпротів, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 9 552 тонни;
готові продукти і консерви з іншої риби, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 1 543 тонни;
ікра інших риб – 2 161 тонну.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: