НОВИНИ

В Україні запустили виробництво «розумного паперу», який не пропускає вологу

30.10.2020 14:02
Изготовление-бумажных-пакетов

В Україні запровадили виробництво «розумного паперу», що складається з натуральних мінералів і сполучних полімерів. Таке рішення є оптимальним поєднанням жиро-вологостійкості, як у полімерних плівок, здатності тримати форму, як у паперу, та захисних властивостей, як у фольги кашированої. Про це повідомляє ucci, пише agronews.ua.

Завдяки досвіду використання особливої склейки поліпропіленового віконця, ТОВ «КОНВІ-ПАК» розробило паперові пакети з паперовим віконцем, які не лише є екологічно чистими, а маючи невелику щільність паперу є досить міцними у використанні, та завдяки прозорості паперу надають можливість оцінити зовнішній вид продукції не розкриваючи упаковки.

Згодом упаковка з «розумного паперу» зможе замінити пакети вироблені з поліпропілену та поліетилену.

Перевагою даного виду пакетів є невисока вартість, за рахунок сировини, яка використовується, і подальша можливість вторинної переробки.

Папір добре тримає надану йому форму виробленого пакету. Продукти, які зберігаються і транспортуються, залишаються довше свіжими через наявність повітрообміну.

Дані пакети відрізняються 100% екологічністю, на відміну від пакетів з вікном з плівки, а отже сертифіковані для харчової продукції.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: