НОВИНИ

В Україні запустили єдиний експортний веб-портал

01.03.2021 15:03
kolomyya-1024x560

Офіс з просування експорту за стратегічної та інституційної підтримки Уряду України і Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, фінансової підтримки Уряду Німеччини через німецьку федеральну компанію Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH запустив Єдиний експортний веб-портал. Про це повідомляє пресслужба Офісу з просування експорту, пише agronews.ua.

Тепер це єдина платформа, що консолідує та об’єднує всю наявну інформацію для експортерів та компаній, зацікавлених в експорті. Веб-портал забезпечуватиме підтримку українських експортерів та тих, хто зацікавлений в експорті

Подібні ресурси є ефективними інструментами, які використовують уряди та організації зі сприяння торгівлі у всьому світі з метою підвищення рівня національного експорту та надання підтримки підприємствам для виходу на нові ринки.

На ресурсі чітко впорядковано, що необхідно підприємцю на різних етапах експортної діяльності, які інструменти знадобляться для аналізу зовнішніх ринків, як ними користуватись та які вимоги до продукції, експортні процедури, сертифікація тощо. Можливості

На веб-порталі містяться поради з дослідження зарубіжних ринків, аналітика потенційних ринків збуту. Також тут реалізовано можливості щодо сприяння пошуку покупців за кордоном, що передбачає підтримку участі у міжнародних ділових заходах: торговельних місіях, виставках та ярмарках, надання інституційної та фінансової підтримки підприємцям для розвитку експортного потенціалу.

Нагадаємо, що в Україні розпочато впровадження ефективної системи агрострахування.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: