НОВИНИ

В Україні запустили безкоштовний сервіс для експедиторів з автоматизації розсилок реєстрів транспорту з зерном

23.12.2019 15:25
laptop-user-reuters-1

Українська IT-компанія GrainTrack, що займається розробкою програмного забезпечення для автоматизації бізнес-процесів в зернотрейдінгу, запустила безкоштовний онлайн-сервіс, який спрощує розсилку реєстрів навантаження і вивантаження транспортних засобів з зерновими вантажами. Про це йдеться в повідомленні прес-служби GrainTrack.

«На сьогодні розсилка реєстрів транспорту з зерном займає у експедиторів багато часу. Зернотрейдери, які є адресатами розсилок, також витрачають час на перенесення інформації в свою облікову систему, оскільки кожен експедитор надсилає реєстри в своєму форматі. Ми вирішили допомогти учасникам ринку спростити їх роботу », – зазначив засновник і CEO GrainTrack Дмитро Михальчук.

За його словами, прямими користувачами сервісу є експедитори, проте виграють від його застосування як представники транспортно-експедиторських послуг, так і їх клієнти-зернотрейдери.

Експедиторам більше не потрібно буде формувати розсилку реєстрів по кожному окремо взятому клієнту. За допомогою сервісу це можна зробити за один раз, зібравши необхідні дані в одному файлі в форматі Excel.

Для цього навпроти кожного транспортного засобу потрібно буде тільки вказати електронну адресу компанії, якій адресується дана звітність. За допомогою заздалегідь заготовлених шаблонів для кожної компанії система автоматично відправить листи одразу всім одержувачам. Кожному з персоналізованою темою і текстом листа, а також персоналізованим форматом вкладеного файлу з реєстром.

Користь для зернотрейдерів полягає в тому, що вони отримуватимуть реєстри транспорту в потрібному форматі, який вони можуть заздалегідь узгодити з представником експедиторських послуг.

Експедитори можуть безкоштовно отримати доступ до сервісу самостійно, перейшовши за цим посиланням. Для цього потрібно лише вказувати назву компанії і e-mail, з якого планується розсилка. У разі виникнення додаткових питань слід звернутися в службу технічної підтримки компанії, за телефонами, вказаними на сайті.

Довідка: Компанія GrainTrack була заснована в 2015. На сьогоднішній день програмним забезпеченням компанії користуються зернотрейдери в Україні, СНД, Швейцарії, Канаді, Туреччині, Сінгапурі, ОАЕ і країнах Північної Африки.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: