НОВИНИ

В Україні запускають міжнародний проект щодо кредитування аграрної галузі

30.11.2019 12:23
5c66bc3059d38328821492

28 листопада заступниця Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Інна Мєтєлєва взяла участь у офіційному заході щодо запуску проєкту «Технічна допомога на підтримку впровадження операції «Основний кредит для аграрної галузі – Україна». Пише agroreview.com.

Цей проєкт впроваджується за підтримки Європейського інвестиційного банку в рамках підписаної Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком, яку ратифіковано Законом України від 20 вересня 2016 р. 

Метою Проєкту є підтримка Уряду України у сприянні створенню адміністративних, технічних, фінансових та освітніх засад на підтримку зацікавлених сторін у галузі зернових, олійних культур та аквакультури/рибальства, з метою забезпечення надійної технічної та економічної бази для подальшого розвитку їхньої діяльності. 

Під час офіційного заходу учасники обговорили питання довгострокового стратегічного партнерства ЄІБ-Україна, питання основного кредиту ЄІБ для аграрної галузі, розглянули короткий огляд методів впровадження проєкту «Технічна допомога на підтримку впровадження операції «Основний кредит для аграрної галузі – Україна» та питання впровадження проєкту «Основний кредит для аграрної галузі – Україна».


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: