НОВИНИ

В Україні запрацювала інтерактивна мапа енергоаудиторів

05.12.2019 16:57
energoaudyt1-e1574941324933

В Україні запустили інтерактивну мапу з контактами, регіоном діяльності та інформацією про досвід роботи енергоаудиторів. Проект реалізував Фонд енергоефективності GIZ, передає eefund.org.ua.

Ресурс покликаний полегшити пошуки досвідченого енергоаудитора для проведення робіт у будинку. Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків зможуть перевірити енергоаудитора, подивившись кількість розроблених їм сертифікатів.

На карті у відкритому доступі знаходяться контактні дані енергоаудитора: регіон, в якому він працює, телефони, електронні адреси та кількість зроблених.

Для пошуку енергоаудиторів у конкретній області наведіть на неї курсор, або ж натисніть на її зображення. Щоб вибрати кілька областей одночасно, затисніть клавішу Ctrl на клавіатурі комп’ютера та натисніть на зображення необхідних регіонів. У списку під мапою ви побачите перелік енергоаудиторів з обраних областей та їхні дані.

Праворуч від карти розміщені фільтри за типами будівель: громадська будівля, школа, садочок, житловий будинок: перегляньте загальну кількість будівель, що пройшли енергоаудит, або ж оберіть той тип, який вас цікавить, натиснувши на нього. В переліку під картою з’явиться інформація про обраний тип будівлі у даному регіоні.

Біля прізвища кожного енергоаудитора міститься інформація про кількість зареєстрованих ним сертифікатів та дізнатися, які з них пройшли чи не пройшли перевірку, або ж не проходили її зовсім. Праворуч від карти міститься інформація про різні види маркування енергетичних сертифікатів.

Карта містить дані про ті сертифікати, що стосуються тільки існуючих будівель. Інформації про сертифікати для об’єктів реконструкції та нового будівництва на мапі немає.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: