НОВИНИ

В Україні з’явиться новий заступник міністра фінансів

17.02.2020 20:01
1107395

Колишній народний депутат Тетяна Острікова подала свою декларацію в Нацагентство з питань запобігання корупції, де вказала, що претендує на посаду заступника міністра фінансів України.

Хто така Острікова?

Острікова працювала юристом в «Інвестиційно-консалтинговій компанії «Універсал-Контракт», в Адвокатському об’єднанні «Волков і партнери», а також директором керуючої компанії в галузі нерухомості «Юніком-Істейт».

Крім цього, вона була народним депутатом у Верховній Раді України VIIІ скликання та членом політичної партії «Об’єднання «Самопоміч». Острікова також була головою підкомітету з питань митної справи та удосконалення Митного кодексу України Комітету з питань податкової та митної політики; головою Постійної делегації у Парламентській асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі.

Що вона задекларувала?

Житловий будинок у Вишгороді площею 280 кв. м, кілька земельних ділянок, а також $75 тис. і 5 тис. євро готівкою та 860 тис. грн на банківському рахунку в «Альтбанку». Крім цього, Острікова задекларувала годинник, сумки, ювелірні прикраси та антикварну ікону.

Варто зазначити, що нині міністр фінансів України Оксана Маркарова має п’ять заступників — Юрія Джигіра, Василя Шкуракова, Геннадія Пліса, Павла Ходаковського, а також заступника з питань Європейської інтеграції Юрія Гелетея.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: