НОВИНИ

В Україні вироблятимуть кошерне молоко

05.12.2019 10:22
0029aa5-kosher1

В Україні стартує виробництво кошерного молока у великих масштабах, але тільки після вступу в силу Угоди про ЗВТ. Про це заявив посол Ізраїлю в Україні Джоель Ліон, пише jewishnews.com.ua.

За словами дипломата, зараз єврейська держава купує в України кошерне молоко в порошку. Але саме вищезгадану Угоду і її реалізація дозволить налагодити масштабне виробництво кошерного молока.

До речі, між Україною та Ізраїлем вже налагоджені бізнес-відносини: Україна продає єврейській державі аграрну продукцію (зернові культури), яйця, мед і молочні продукти і закуповує у Ізраїлю хімічну продукцію.

Варто відзначити, що ринок кошерної продукції в Україні перебуває на стадії формування. Виробники кошерного м’яса і молочки, а також інших товарів в Україні є, але їх потужностей недостатньо, щоб країна могла експортувати продукцію в промислових масштабах.

Окремим питанням є те, що кошерні виробники не хочуть «заходити» в великі маркети і воліють продавати товари через невеликі магазини, які працюють на території ключового покупця — єврейських громад.


Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: