ВАЖЛИВО

В Україні виробляють агронавігацію, яка змінює агрономічні процеси всього світу

19.11.2020 10:02
_MG_2769

Про агронавігацію, яка змінює агрономічні процеси всього світу розповіли представники компанії ГеоМетр, повідомляє agronews.ua.

Щоб чітко визначити кількість посівного матеріалу, добрив, засобів захисту рослин, кількість палива і т.д., необхідно знати реальну площу землі, що знаходиться в обробці. 

Це дозволить правильно розрахувати обсяг робіт і витрат, планову врожайність культур, уникнути неефективного використання земельних ресурсів і невиправданих витрат.

Найбільш точний і сучасний метод вимірювання площі полів – це використання GPS приладів. Компанія ГеоМетр – працює з 2010 року і є спеціалізованим виробником GPS приладів для сільського господарства. Прилади geometer, які вироблені в Україні, використовуються аграріями у більше ніж 40 країнах. 

Компанія ГеоМетр – це єдина агротехнічна компанія з України, яку визнає весь світ. 

В 2019 році компанія презентувала нову розробку: GPS прилад для точного вимірювання площі Геометр СКАУТ. Який став дуже популярним серед аграріїв у Західній Європі. 

Геометр СКАУТ – це самий сучасний засіб вимірювання площі і купа додаткових функцій для агрономів. 

Успіх компанії полягає в тому, що вона пропонує для аграрія свободу вибору: фермер можете обрати повний комплект GPS приладу geometer або встановити додаток geometer на свій смартфон або планшет. 

Для отримання покращеної точності, компанія пропонує декілька GNSS приймачів, які підключаються до будь-якого пристрою з операційною системою Андроїд. Це дає змогу працювати з сантиметровою точністю з будь-якого смартфона. Але geometer – це не тільки точне вимірювання площі.

В своєму новому продукті, компанія фокусується на більш глибокому вивченні інформації про стан грунту та рослин. Допомагає агрономам спостерігати за розвитком і ростом культури, а це головне джерело інформації про стан посівів. 

Завдяки пристрою geometer SCOUT фермери можуть не тільки працювати з точними площами полів, а й фіксувати фітосанітарний стан рослин, робити фотознімки з прив’язкою до полів і координат, фіксувати осередки захворювань, шкідників і бур’янів. 

З новими приладами компанії ГеоМетр ви отримаєте більше переваг за ті ж самі кошти, а для тих клієнтів, які довго працюють з компанією, завжди пропонуються кращі ціни.


ГеоМетр – це GPS навігація для сільского господарства, системи точного землеробства, агронавігація. Прилади торгової марки “ГеоМетр” користуються попитом не тільки на Україні, але і в інших країнах світу.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: