НОВИНИ

В Україні встановлять 54 комплекси автоматичного габаритно-вагового контролю на автошляхах

09.09.2020 11:02
XDrFpMU5w-photo_2020-09-08_14-48-18

Наразі Укравтодором встановлено 6 пілотних комплексів “Weigh in motion” на під’їздах до Києва. Центр обробки даних поки працює в тестовому режимі. До кінця року, Укрінфрапроєкт встановить 23 комплекси “Зважуванні в русі” та ще 25 комплекси встановить Укравтодор. Про це повідомив Кирило Хомяков, голова Державного агентства інфраструктурних проєктів України на своїй сторінці у Фейсбук, пише agronews.ua.

“Укрінфрапроєктом, незважаючи на безпрецендентну спробу кібератаки, понад півтори тисячі вимог, що надходили рівно через кожні 5 хвилин, а також спроби зовнішнього втручання в ІТ-системи, було проведено 23 закупівлі по моделі «Design-Build» та підписані договори з трьома переможцями, які запропонували найнижчу ціну й відповідають усім технічним вимогам, розробленим Укртрансбезпекою спільно з Укравтодором”, – написав він.

Таким чином, менше ніж за рік в Україні з’явиться понад 50 комплексів автоматичного габаритно-вагового контролю, що запобігатиме руйнуванню українських доріг перевантаженими фурами.

Нагадаємо, в Україні названо ТОП-6 компаній річкових перевізників.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: