НОВИНИ

Відомий виробник дитячого харчування заявляли про тиск з боку правоохоронних органів

31.08.2020 21:12
489d4d6485499428095f94dcdac1029f

Генпрокурор Ірина Венедіктова зустрілася із засновницею та керівником ТОВ «Підприємство з іноземними інвестиціями «Еконія», яке є виробником дитячого харчування ТМ «Малятко», Іриною Варагаш та її адвокатами. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора України, пише agronews.ua.

Представники підприємства неодноразово заявляли про тиск з боку правоохоронних органів під час здійснення досудового розслідування в кримінальному провадженні відносно товариства. Наразі ситуацією займається новостворений в Офісі Генерального прокурора Департамент кримінально-правової політики та захисту інвестицій.

«Це провадження буде заслухане в найкоротші строки, зокрема щодо наявності ознак рейдерського захоплення підприємства. Ми маємо об’єктивно дослідити ситуацію та подбати, щоб всі слідчі дії відбувалися в рамках закону, а підприємство могло безперешкодно здійснювати свою діяльність. Наше завдання в кожному подібному випадку забезпечити повне всебічне розслідування і, водночас, не допустити фактів тиску на бізнес», – заявила Ірина Венедіктова.

Генпрокурор дала доручення ґрунтовно вивчити інформацію про стан досудового розслідування у кримінальному провадженні відносно виробника. Засновниця підприємства та її адвокати надали також додаткові документи.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: