АНАЛІТИКА

В Україні ціни на огірки найвищі серед країн регіону

31.08.2020 09:32
ogirky-660x400

За результатами минулого тижня, єдиною країною регіону, де не встановилися загальні для всього регіону цінові тенденції, стала Україна. Ціни на короткі горбкуваті огірки в країні не змінювалися протягом усього звітного періоду, і при цьому саме в Україні горбкуваті огірки надходили в продаж за найвищими серед всіх сусідів цінами, в середньому по $ 0,76 / кг. Про це повідомляє EastFruit, пише agronews.ua.

У переважній більшості країн регіону, зростання пропозиції коротких огірків нової сівозміни з місцевих теплиць на ринку привів до встановлення негативних цінових тенденцій.

Дешевшали короткі горбкуваті тепличні огірки протягом звітного тижня в Білорусі, Молдові, а максимально, з $ 0,75 / кг до $ 0,60 / кг за тиждень, на ринку Російської Федерації.

Майже вдвічі зросла ціна на короткі огірки у Грузії. Причиною такої ситуації місцеві оператори також називали прохолодну дощову погоду, яка протягом останнього тижня фіксувалася практично у всіх регіонах Грузії, і саме цей фактор привів до різкого скорочення пропозиції продукції на ринку в цілому.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: