НОВИНИ

В Україні суттєво зросло виробництво рибної продукції

02.09.2020 07:02
85239945505c373_1000x600

Протягом січня-липня 2020 року в Україні значно зросло виробництво рибної продукції. Найвищі темпи зростання спостерігалися стосовно виробництва рибного філе. Так, протягом зазначаного періоду вироблено 1 022 тонни філе рибного в‛яленого, соленого чи у розсолі (крім копченого). Це на 46,5% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Про це повідомили у пресслужбі Держстатистики, пише agronews.ua.

Зростання виробництва рибної продукції спостерігалося також за такими товарними позиціями:

– риба солона (крім оселедців) – 1 127 тонн (+19,5%);

-лосось тихоокеанський, атлантичний та дунайський копчений (включаючи філе; крім риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 349 тонн (+17,3%);

-риба сушена і в’ялена – 2 511 тонн (+14,5%);

-готові продукти і консерви з іншої риби, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 1 396 тонн (+14,5%);

-філе рибне заморожене – 241 тонна (+11,3%);

-риба в’ялена, сушена, солена чи несолена;

– риба солена, але не сушена; риба в розсолі (крім риби копченої, філе з риби, риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 5 369 тонн (+7,6%);

– продукти готові й консерви з сардин, сардинели, кільки і шпротів, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 7 907 тонн (+5,2%);

– продукти готові й консерви з оселедця, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 1 683 тонни (+2,2%).


Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: