НОВИНИ

В Україні супермаркети та ринки почали створювати стратегічні запасів продуктів

15.03.2020 21:01
58_main

У Києві керівникам торговельних мереж, головам райдержадміністрацій, керівникам ринків доручили планувати і забезпечити стратегічні запаси продовольства на два тижні. Про це повідомив на  фейсбук сторінці заступник голови  КМДА  Володимир Слончак.

“Міська влада дала доручення керівникам торговельних мереж, головам районних держадміністрацій, керівникам ринків планувати і забезпечити стратегічні запаси продовольства на два тижні, зокрема, хліба, м’яса, цукру, солі, борошна, чаю, кави, сухого молока, олії соняшникової, масла вершкового, гречки, рису, макаронних виробів, консервів тривалого зберігання і т.д.”, – йдеться в повідомленні.

Разом з тим, чиновник зазначив, що продуктів у магазинах досить, і закликав не поширювати паніку.

“Дорогі друзі, прошу не панікувати і бути обережними зі своїми висловлюваннями. Сьогодні особисто вранці пройшовся по магазинах у центрі, щоб переконатися, що продуктів досить. Черг немає, все спокійно. Міська влада розуміє, що забезпечення продуктами вкрай важливе для безпеки і спокою нас всіх. Тому ми з багатьох сторін підходимо до цього питання”, – підкреслив Слончак.

Він зазначив, що всього вистачає і нічого не змінилося. Також він підкреслив, що життя триває, хоч і з деякими обмеженнями.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: