НОВИНИ

В Україні створять Водну стратегію країни

01.10.2020 09:02
pochemu-rodnikovaya-voda-chistaya_950_500

У Києві 30 вересня 2020 року відбулося перше засідання науково-технічної ради Держводагентства у новому складі. Провідні науковці зібралися на своє перше установче засідання. Про це повідомляє пресслужба Державного агентства водних ресурсів України, пише agronews.ua.

До складу техради увійшли представники Інституту водних проблем і меліорації, Інституту гідробіології, Інституту зрошуваного землеробства, Національного університету водного господарства та природокористування, Українського гідрометеорологічного інституту, ННЦ «Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н.Соколовського», ДУ «Інститут економіки природокористування та сталого розвитку» та інші.

«Це склад дійсно авторитетних науковців. І для Держводагентства є дуже важливим організувати площадку для дієвої та відвертої комунікації» – йдеться у повідомленні.

На перше засідання ради були внесені актуальні питання щодо найближчих перспектив діяльності водогосподарської галузі. Зокрема, щодо концептуальних засад реформування управління водними ресурсами та розроблення Водної стратегії України.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: