ВАЖЛИВО

В Україні створено онлайн-мапу нового адмінустрою з межами ОТГ

06.11.2020 14:02
unnamed (19)

На порталі «Децентралізація» з’явилася інтерактивна сторінка нового адміністративно-територіального устрою України, на якій зібрані основні дані про нові адміністративно-територіальні одиниці – територіальні громади та райони – у різних форматах. Про це повідомляє пресслужба Міністерства розвитку громад та територій, пише agronews.ua.

«Інтерактивна сторінка нового адміністративно-територіального устрою з набором даних для вільного завантаження, користування та розповсюдження – чергове підтвердження того, що ми зацікавлені у прозорості і максимальному поширенні знань про ті зміни, які відбулися і ще відбудуться в країні завдяки децентралізації», – зазначив заступник Міністра розвитку громад та територій України В’ячеслав Негода.

Щоб швидко знайти ту чи іншу територіальну громаду, можна скористатися інтерактивною мапою.

Загальні характеристики нового АТУ країни в цілому і кожної області окремо є у розділі «Атлас». У розділі «Межі АТУ» для вільного завантаження розміщені полігональні шари геопросторових даних меж областей, районів та територіальних громад.

Найближчим часом ця сторінка поповниться даними про нові коди одиниць адміністративно-територіального устрою (КОАТУУ), детальною інформацією про склад нових районів, йдеться у повідомленні.

Картографічні матеріали підготовлено за підтримки проекту «Підтримка належного врядування в місцевих громадах, як складової реформи децентралізації» Координатора проєктів ОБСЄ в Україні. Сторінку проєкту створено за підтримки Товариства дослідників України.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: