НОВИНИ

В Україні стрімко знижуються ціни на ягоди

28.06.2020 09:05
im578x383-Ягоди kzNQHFx8gbyhHfF-9709

До середини вівторка, 23 червня, середня оптова ціна на малину в південних регіонах за добу впала на 20 грн за кг, тепер цю ягоду активно пропонують вже по 80 грн за кг. Про це повідомляє EastFruit, пише agronews.ua.

Фактично ціни на малину впали вдвічі за тиждень. Це призвело до активізації закупівельників, які звернули увагу на цю ягоду. Аналогічні тенденції спостерігалися і в цінах на ожину.

Однак і малина, і ожина поки продаються в обмежених обсягах – зараз споживачі активно закуповують черешню і суницю садову (полуницю), ціни на які досягли свого мінімуму за сезон і які коштують поки що значно дешевше.

Зараз ціни на суницю садову стабілізувалися на позначці – 35-45 грн за кг. Мінімальна ціна на ягоду навіть трохи зросла, чому сприяла активізація закупівель з боку заморозчиків суниці садової.

Продовжують знижуватися ціни на аґрус і червону смородину. Аґрус можна купити дрібним оптом по 40 грн за кг, а червона смородина продається по 60 грн за кг в середньому. Чорна смородина поки зберігає ціновий рівень в 80 грн за кг.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: