НОВИНИ

В Україні зростає онлайн-торгівля фермерськими продуктами

21.04.2020 14:02
farma102

Карантин, введений через пандемію коронавірусу, може суттєво змінити структуру торгівлі продуктами, в тому числі фермерськими. В Україні стрімко зростає сектор онлайн-торгівлі цими товарами, пише agronews.ua.

Так, усього за 4 дні роботи на проєкті “Відкритий ринок”, який пропонує онлайн продукцію фермерів України, зареєструвалися 80 виробників.

“Рівень логістичних мереж в Україні і в світі тепер на порядок кращий, ніж ще десятиріччя тому. Тому проблеми з доставкою навіть невеликих партій в межах двох днів не існує взагалі. Саме такі проекти «зшивають» Україну і працюють на підвищення її конкурентоспроможності. Думаю, що ми присутні на досить серйозному «тектонічному зсуві», який відбувається в світі. І саме цей «зсув» дозволить нам усім вийти на якісно інший рівень бізнес-зв’язків та скористатися тими можливостями, які дають нові технології та громадянське суспільство, коли вони об’єднують зусилля та виступають разом”, – коментує ситуацію Володимир Василевський, директор Агенції регіонального розвитку Тернопільської області.

Серед товарів, які найчастіше продають через е-майданчики: мед та вироби з меду та воску, сири, кондитерські вироби, саджанці, ковбаси фермерського виробництва, вироби хенд-мейд, мило, насіння, ранні овочі тощо.

За чотири дні роботи онлайн-майданчик відвідало близько 3 тис. покупців.

Нагадаємо, як писав agronews.ua, через карантин стрімкий розвиток онлайн-торгівлі наразі відбувається у всіх країнах.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: