НОВИНИ

В Україні стане більше сортів сої

14.03.2019 07:00

Українські фермери можуть отримати більше можливостей для висіву сої і більший вибір її сортів. Про це під час зустрічі із журналістами розповіла керівник регіонального представництва Асоціації «Дунайська Соя» в Україні Оксана Просоленко.

«Зокрема незабаром на українському  ринку з’явиться соя харчова та з підвищеним вмістом протеїну білку для потреб переробників», — зазначила Оксана Просоленко.

На її думку, це дасть змогу виробляти спеціалізовані продукти харчування із сої, і більше привчатиме українців до їх споживанняукраїнського споживача до них.

«Усі ці, та багато інших сортів сої можна буде побачити на цьогорічному Дні  Поля, яке який планує провести незабаром проведе “Дунайська Ссоя”. Наша основна задача -— це висіяти якомога більшу підбірку сортів сої, показати їхню відмінність у одних і тих же кліматичних умовах. Це буде не тільки іноземна, а й вітчизняна селекція, адже за нашими спостереженнями, вона дає не менш гарні результати. Ми хочемо продемонструвати максимально ефективні технології виробництва сої з максимальним економічним ефектом для виробника», — сказала вона.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: