НОВИНИ

В Україні стало більше сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів

07.04.2019 08:10

Аграрна політика в Україні сфокусована на підтримці розвитку малого та середнього бізнесу на селі, у тому числі фермерства та сільськогосподарської кооперації. Так, за минулий рік зросла кількість діючих сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів на 125 одиниць і сьогодні їх нараховується 735, пише Аgroreview.

“З минулого року в Україні діє державна програма з відшкодування кооперативам 70% вартості придбаного обладнання, якою скористалися 6 сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, 2 з яких – новостворені”, – прокоментував заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Віктор Шеремета.

Так, державну підтримку було надано кооперативам молочарського та плодово-ягідного напрямів діяльності для придбання обладнання із зберігання та переробки сільськогосподарської продукції на суму понад 8,5 млн грн.

За словами заступника Міністра, кооперативи, які користуються держпідтримкою оновлюють матеріально-технічну базу на виробництві. При вмілому управлінні це забезпечить нарощення виробництва продукції з доданою вартістю.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: