НОВИНИ

В Україні рентабельність фермерських господарств перевищила всі інші агропідприємства

09.07.2020 13:32
i-7

За підсумками 2019 року рівень рентабельності виробництва фермерських господарствах в Україні по більшості основних сільськогосподарських культур перевищила аналогічний показник по всіх підприємствах в цілому, навів дані директор Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки» академік НААН Юрій Лупенко. Про це повідомляє пресслужба Інституту, пише agronews.ua.

“По всіх 20 сільськогосподарських культурах, які відслідковуються Державною службою статистики України, в фермерських господарствах рівень рентабельності виробництва був вище, ніж у сільгосппідприємствах”, – зазначив експерт.

Нагадаємо, юридична фірма AVELLUM з’ясувала, наскільки корона-криза впливає на настрої бізнесу купувати або продавати активи або компанії в найближчі 6-12 місяців.

Більше 60% потенційних покупців не змінили намірів придбати активи в Україні. Вони продовжують вірити в привабливість ринку України і бачать прибуток в розширенні своєї частки на ринку. У той же час майже 40% потенційних покупців, навпаки, відмовилися від своїх планів придбання через корона-кризу. Докладніше за посиланням.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: