НОВИНИ

В Україні створили чорну горілку

06.02.2020 08:34
img_20181229_205052_414-1024x684

На початку 2019 року на заводі PRIME було відкрито виробництво горілки чорного кольору “PRIME Black Carbon”. Це лімітована серія унікальної горілки від українського виробника, її світовим аналогом є британська горілка “BlaVod”. Про це пише УНН.


Випускається горілка “Prime” на однойменному лікеро-горілчаному заводі PRIME. Історія цього підприємства бере свій початок у 2006 році. Місцем для будівництва ЛГЗ вибрали селище Малинівка Харківської області. Саме тут розташована артезіанська свердловина глибиною в 700 метрів, вода з якої стала основою для всієї продукції, що випускається на заводі алкогольної продукції.

“Кожна крапля горілки проходить кілька рівнів обробки (очищення) спеціальними фільтрами, в тому числі обробку холодним гірським кришталем, активованим кокосовим вугіллям (залежно від виду горілки). Після очищення єдиний її шлях – в пляшку”, – пояснюють технологи ЛГЗ PRIME.

Станом на сьогодні, потужність підприємства розрахована на 24 млн пляшок на місяць. Однією з особливостей заводу є його спиртосховище місткістю 2 млн літрів.

“Чорна горілка за органолептичними показниками абсолютно відповідає класичному білому варіанту, натуральний барвник не залишає слідів в роті, а колір досягається завдяки харчовій витяжці на основі екстракту південно-азіатської акації”, – зазначають на підприємстві.


Перегляди: 28
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: