НОВИНИ

В Україні прогнозують значне потепління

05.11.2019 08:54
sonce_osin_lystia

Протягом тижня на більшості територій слід очікувати аномально теплих погодних умов (до 20°С) та довгоочікуваних опадів у вигляді дощу. За даними моніторингу Метео Фарм, у нічні години в північних та західних областях температура повітря коливатиметься в межах від 4 до 12°С. Денна температура повітря тим часом досягне 10-18С. В східних та центральних областях вночі очікується 6-12°С, в денну пору — 10-17°С. На Півдні вночі прогнозується 9-13°С, протягом дня — 15-20°С.

«В північних, центральних та західних областях з 7 по 8 листопада температура повітря знизиться на 2-3°С, але з 9 листопада знову почне повзти догори», — йдеться в повідомленні.

Зазначається також, що в північних, західних та центральних областях з 7 листопада прогнозується мінлива та суцільна хмарність, дощитиме протягом всього тижня. В східних та південних областях пануватиме часткова хмарність. 5 листопада пройдуть короткочасні опади у вигляді дощу.

Детальніше про вологість та температуру ґрунту, тривалість сонця та ймовірність опадів у вашому регіоні дізнавайтесь з агрометеорологічного прогнозу погоди на meteo.farm.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: