НОВИНИ

В Україні презентовано гастрономічну мапу

26.03.2021 15:01
kuklina


Український центр культурних досліджень (УЦКД) презентував проєкт “Гастроспадщина України: традиції гостинності та культура приготування страв”. Про це повідомляє Укрінформ, пише agronews.ua.

Представники центру представили гастрономічну мапу України, сайт із рецептами, традиціями, обрядами та анонсували видання енциклопедії “Гастрономічна спадщина України: традиції гостинності та культура приготування страв”.

“Мета проєкту – відкрити світу надзвичайно багату та різноманітну кулінарну історію України, познайомити іноземних туристів із унікальними рецептурами приготування традиційних національних страв у різних регіонах країни”, – розповіла очільниця УЦКД Ірина Френкель.

Вона також зазначила, що незабаром на сайті з’явиться рубрика “дипломатична кухня”. За її словами, там можна буде ознайомитися з кулінарними традиціями різних етнічних груп, які проживають на території України.

“Гастроспадщина України” – це ексклюзивний туристичний продукт, який сприятиме залученню іноземних туристів в Україну.

Нагадаємо, що у Києві презентували новий унікальний гастрономічний продукт.



Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: