Українські виробники знизили ціни на м’ясо свійської птиці. Про це пише УНН.
Читай нас також у Viber та Telegram.
«У червні середні ціни виробників м’яса свійської птиці становили 40 грн/кг, у жовтні — 39 грн/кг, а у листопаді — 38,6 грн», — йдеться в повідомленні.
Як повідомляє АМКУ, виробництво м’яса птиці в Україні — це 93% курятини і 7% інших видів (індичка, качка, гуси).
Окрім того, впали середні ціни виробників свинини — на 2%, до 66,6 грн/кг продукту.
Однак, виробники м’яса великої рогатої худоби (переважно яловичина та телятина) підвищили середні ціни на продукт — на 0,7%, до 67,6 грн/кг.
Таким чином, курятина залишається найдешевшим видом м’яса в Україні.