НОВИНИ

В Україні подешевшала курятина

30.12.2019 18:21
164513d6-1a89-45e1-818f-e1d41f80e130picture2_pochemu-dorozhaet_335218_p0


Українські виробники знизили ціни на м’ясо свійської птиці. Про це пише УНН.

«У червні середні ціни виробників м’яса свійської птиці становили 40 грн/кг, у жовтні — 39 грн/кг, а у листопаді — 38,6 грн», — йдеться в повідомленні.

Як повідомляє АМКУ, виробництво м’яса птиці в Україні — це 93% курятини і 7% інших видів (індичка, качка, гуси).

Окрім того, впали середні ціни виробників свинини — на 2%, до 66,6 грн/кг продукту.

Однак, виробники м’яса великої рогатої худоби (переважно яловичина та телятина) підвищили середні ціни на продукт — на 0,7%, до 67,6 грн/кг.

Таким чином, курятина залишається найдешевшим видом м’яса в Україні.




Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: