НОВИНИ

В Україні починаючи з цього тижня буде вигідно купувати свиней

11.03.2019 16:16

Впродовж першого тижня весни ціни на свинину в живому вигляді залишалися стабільними, у з початком передвеликоднього посту з другої декади місяця очікується подешевшання даного продукту. Про це повідомила прес-служба Асоціації «Свинарі України».

Більшість виробників свинини цього тижня реалізовували свиней в межах 39,5-41 грн/кг, як і тижнем раніше. Перегляд цьоготижневих цін, як у бік підвищення, так і в бік пониження, був епізодичним та незначним (+/- 0,25-0,5 грн/кг), а скореговані значення залишилися у згаданих межах. У наслідок цього середньоринкова позначка 10-го тижня майже співпала з її значенням у кінці зими.

Не зважаючи на низьковолатильну динаміку цін упродовж останніх трьох тижнів, гравці ринку не відкидають можливості незначного їх послаблення з другої декади березня. Основним аргументом такої зміни оператори вважають початок передвеликоднього посту, що буде причиною послаблення споживчої активності, особливо на Заході країни. Тож за результатам опитування учасників Асоціації «М’ясної галузі», наступного тижня кілограм свинини живою вагою трохи «просяде» в ціні — до 39-40,5 грн/кг.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: