НОВИНИ

В Україні планують побудувати 7 річкових терміналів для перевалки зерна

02.09.2020 07:32
img9900-119334

Впродовж 2 років компанія G.R. Agro планує запустити 7 річкових терміналів по перевалці зернових і олійних культур. Крім того, у 2021 році компанія планує придбати одну або дві баржі місткістю 2 тис. тонн кожна для перевезення вантажів. Найімовірніше, цей проєкт фінансуватиме канадський банк. Про це повідомляє “ПроАгро Груп”, пише agronews.ua.

“Інвестиції в цей проєкт можуть становити $5-6 млн., які за хорошої навігації можна окупити за 4-5 років. Сформувавши потужну базу для зберігання сільгосппродукції, у 2020-2021 роках G.R. Agro зосередиться на розвитку автомобільної та річкової логістики, щоб удосконалювати сервіс”, – зазначили в компанії.

У липні 2020 року G.R. Agro запустила в експлуатацію перевантажувальний термінал на Дніпрі у Верхньодніпровському районі Дніпропетровської області. На території терміналу є ваговий комплекс, лабораторія, стаціонарна суднонавантажувальна машина і стрічковий перевантажувач з номінальною продуктивністю 350 тонн/год.

До літа 2021 року на території зернового термінала планують встановити силоси місткістю 15 тис. тонн одночасного зберігання. Таким чином, зерно можна буде вантажити на баржі не лише прямо з автомобілів, але також з силосів.

Нагадаємо, на Львівщині побудують перший суперпотужний елеватор.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: