НОВИНИ

В Україні оголошено аукціон з продажу ще одного об’єкту ДП «Укрспирт»

12.04.2021 15:04
Logo_8-14489

30 квітня 2021 відбудеться онлайн-аукціон з приватизації нерухомості – будинку відпочинку в селі Модричі Львівської області, який перебуває на балансі Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт». Про це повідомляє пресслужба Фонду державного майна, пише agronews.ua.

Об’єкт розташований на вулиці Курортній, 3 в селі Модричі Дрогобицького району Львівської області і представляє собою одноповерхову будівлю загальною площею 221,3 м² з мансардним поверхом. Актив займає земельну ділянку площею 0,06 га, яка перебуває в користуванні на підставі державного акту на право  користування землею серія Б № 039246 1993 року.

Курортне село Модричі знаходиться за 8 км на північ від Трускавця, поблизу є джерела з мінеральними водами, серед яких «Нафтуся» та «Моршинська». В селі функціонують санаторії, бази відпочинку та реабілітаційні центри. Відповідно до приватизаційних умов, інвестор може використовувати об’єкт на власний розсуд.

Стартова ціна на будинок відпочинку ДП «Укрспирт» – 71 493 грн, а прийом заявок на участь в аукціоні триватиме до 29 квітня.

Нагадаємо, що розблокування великої приватизації дозволить залучити до держбюджету 12 млрд грн.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: