ВАЖЛИВО

В Україні одна з найбільших мереж супермаркетів підвищить ціни до 25%

15.03.2021 07:01
Screenshot_4

Мережа супермаркетів “АТБ” заявила, що товари на полицях з магазинів найближчим часом подорожчають на 5-25%. Про це повідомляють у пресслужбі компанії, пише  agronews.ua.

В АТБ пояснюють зростання цін тим, що багато постачальників і виробників товарів, з якими співпрацює компанія, вирішили підвищити вартість продукції. У свою чергу постачальники, як повідомляють в компанії “АТБ-Маркет”, аргументували рішення підвищенням сировини і палива.

Так, останнім часом в Україні зросли ціни на сировину, з якого виготовляють готову продукцію. Йдеться про цукор, борошні, соняшниковій олії і т.д. Відзначимо, останнім часом відвідувачі супермаркетів мережі АТБ помітили, що з полиць зник газований напій Coca-Cola.

Нагадаємо, в період з січня по лютий 2021 року в Україні знову піднялися ціни на тютюнові вироби . Так, з лютого сигарети вітчизняних марок коштують в Україні приблизно 44,71 гривні за пачку (20 штук). З січня ціна на них піднялася на 31 копійку. Відзначимо, що в грудні тютюнові вироби могли обійтися в 43,26 гривні.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: