НОВИНИ

В Україні очікуються морози до -10 градусів

18.11.2019 13:17
resize_BQTh1fyR9vPlgjENsbM0SZnkWmCO6KIY_980x590

Протягом тижня на території України суттєвих опадів не передбачається. Короткочасні опади пройдуть частково в Західних та Північних областях на решті території сухо. Про це повідомляє сервіс агропогоди «Метео Фарм».

З 18 по 20 листопада вночі в центральних та північних областях стовпчики термометрів показуватимуть 0…+5ºC, на Півдні та Заході +1…+9 ºC вище нуля. Найпрохолодніші ночі спостерігатимуться на Сході до -2 ºC морозу. Денна температура повітря на всій території України коливатиметься від +2 до +11 ºC, лише на Закарпатті досягне +15 ºC.

Починаючи з 20 листопада протягом усього тижня на всій території України поривчастий вітер східного, південно– східного напрямку. Особливо інтенсивно вітер проявить себе в східних та південних областях.

З 21 по 24 листопада суттєво похолодає. Вночі на Заході та Півдні температура повітря подекуди знизиться до -6 ºC морозу, на решті території мінімально опуститься до -9…-10 ºC. Денна температура повітря в північних, східних та центральних областях коливатиметься від -3 до +2 ºC. В південних та західних областях -1…+6 ºC. Лише в Закарпатській області температура повітря триматиметься на позначці +5…+9 ºC тепла.

Температура ґрунту мінімально опуститься до -5…-3 ºC у південних та західних областях, на решті території -9…-8 ºC морозу.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: