НОВИНИ

В Україні очікується суттєва зміна погоди

01.02.2021 13:31
1sn_600d6a9529bdc

Початок лютого принесе сніг, дощ, налипання мокрого снігу, зниження температури, сукупність цих явищ спричинить погіршення погодних умов. Про це повідомляє Метео Фарм, пише agronews.ua.

З 1 лютого майже на всій території України очікуються опади. Значна їх кількість випаде на Півночі, в Харківській, Одеській, Миколаївській та центральних областях. У зв’язку з коливаннями температури опади видозмінюватимуться від твердого до рідкого стану. 

Протягом 4 лютого також на більшості території передбачаються значні опади. Лише наприкінці тижня опади притихнуть та зменшиться їх інтенсивність. Вітер змінюватиме своє направлення щоденно, його швидкість досягатиме 2-7 м/с.

На початку тижня спостерігатимуться незначні морози, згодом наступить нетривале потепління, а вже  5 січня знову очікується похолодання. У нічний час температура протягом тижня на Півночі коливатиметься від 0 до -12 °C, денна досягне позначки -8…+2 °C, в східних областях вночі -10…+7 °C, денна температура складе -7..+9 °C.

Нічна температура в центральних та західних областях знаходитиметься в межах -8…+5 °C, денна коливатиметься від -5 до +9 °C, на Півдні вночі -6…+6 °C, вдень повітря прогріється до -2…+11 °C. Температура ґрунту в північних областях складе 0…-7 °C, на решті території знаходитиметься в межах -4…+7 °C.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: