НОВИНИ

В Україні очікується погіршення погодніх умов

25.01.2021 11:32
o_1e31pbeue5q5nu776eqps3ln2a (1)

Протягом тижня на всій території України очікуються погіршення погодних умов. Хмарна погода домінуватиме над сонячною. На початку тижня дощитиме скрізь, лише на Заході опади переважатимуть у вигляді снігу та суміші снігу з дощем. Про це повідомляє Метео Фарм, пише agronews.ua.

З 25 по 27 січня очікуються значні опади, особливо на Заході. Опади не полишатимуть територію України до кінця тижня. Швидкість вітру змінного напрямку 4-10 м/с, на Заході вітер сильний, поривчастий 15-20 м/с.

«25-26 січня температури триматимуться на досить високих позначках. У нічний час на Заході та Сході несуттєві мінуси, на решті території плюсові температури. Денна температура на Півдні досягне відмітки +12°C, на решті території знаходитиметься в межах +2…+9°C», — прогнозують синоптики.

Починаючи з 27 січня очікується зниження температури. В результаті похолодання виникнуть такі атмосферні явища як ожеледь та ожеледиця. Такі явища вимагатимуть і від пішоходів, і від водіїв обережність та уважність.

Нічні температури досягнуть позначки -7…+4°C, денні коливатимуться від -2 до +8°C. Температура ґрунту в північних, центральних та західних областях складе -2…+1°C, на решті території знаходитиметься в межах 0…+5°C.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: