НОВИНИ

В Україні очікується похолодання та сніг

23.12.2019 18:25
frosts-in-moscow-9602

Тиждень розпочнеться з високих температур, але поступово температура почне повзти вниз і до кінця тижня досягне від’ємних позначок. Протягом усього тижня пануватиме суцільна хмарність з опадами у вигляді дощу та мокрого снігу.

За даними моніторингу Метео Фарм, починаючи з 23 грудня на всій території України очікуються значні опади у вигляді дощу, мокрого снігу, лише на Сході опади дещо затримаються і розпочнуться з 25 числа. Вітер переважатиме змінного напрямку 2-6 м/с.

«З 23 по 26 грудня в нічний час температура повітря в Північних та Центральних областях коливатимуться від +1 до +7°С, денна прогріється до +4..+12°С. На Сході +1…+4°С, вдень +5…+9°С. На Заході у нічний час стовпчик термометру показуватиме 0…+6°С, денна температура зупиниться на позначці +2…+9°С. В Південних областях вночі прогнозується +2…+9°С, денна досягатиме +6…+14°С. Температура ґрунту коливатиметься від +1 до +7°С, і лише в Південних областях досягне позначки +10°С», — йдеться в повідомленні.

Суттєво похолодає з 27 по 29 грудня. На всій території України нічна температура повітря коливатиметься від -3°С морозу до +2°С вище нуля. Денна температура повітря коливатиметься в межах -1…+4°С, на Сході в Луганській області підніматиметься до +6°С. Температура ґрунту становитиме -1…+4°С

Судячи з даного прогнозу є всі шанси зустріти Новорічну ніч з невеликим морозом на снігом.

Детальніше про вологість та температуру ґрунту, тривалість сонця та ймовірність опадів дізнавайтесь з агрометеорологічного прогнозу погоди на meteo.farm.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: