ВАЖЛИВО

В Україні на виставці АГРО-2020 вперше презентують комбайн Massey Ferguson IDEAL 7

18.07.2020 15:01
IMG_2510

Компанія Massey Ferguson вперше презентує для українських аграріїв революційний зернозбиральний комбайн Massey Ferguson IDEAL 7. Презентація відбудеться на виставці АГРО-2020, що проходитиме у Києві з 11 по 14 серпня цього року. Про це повідомляє  masseyferguson.co.ua, пише agronews.ua.

IDEAL 7 – єдина машина в своєму класі, яка має бункер об’ємом 17100 л та швидкість розвантаження 210 л/сек. Кількість датчиків та електронного гідравлічного керування дають змогу комбайну повністю автономно працювати не залежно від кваліфікації механізатора. IDEAL – машина для клієнтів, які вже перейшли від фази просто «скосити» до того етапу, коли вони хочуть повністю контролювати, записувати, мінімізувати свої ризики та збільшити ефективний збір зерна з найменшими втратами. Можу завірити, що цей комбайн один із найкращих по відношенню до зерна в своєму класі, а можливо в цілому і на ринку”,- Юрій Войцехович,  менеджер з розвитку бізнесу Massey Ferguson в AGCO.

Massey Ferguson IDEAL 7 оснащено 9,8-літровим двигуном AGCO Power потужністю 451 к.с. На машині встановлено трансмісію DriveCenter, яка дозволяє при будь-яких обертах машини «м’ягко» запустити комбайн. На DriveCenter зав’язана вся гідравліка машини, відповідно не «знімається» потужність двигуна, так як за рахунок редуктора зменшена енергозатратність, і як результат — низька витрата палива.

IDEAL 7 — однороторна машина із загальною площею сепарації 2,27 м². Комбайн має найдовший ротор в індустрії — 4,84 м, завдяки цьому процес сепарації відбувається досить якісно. Інноваційна система обмолоту Single Helix має дві секції по 4 суцільних бича, разом 8 бичів, які дозволяють проводити обмолот близький до барабанної машини.

“За рахунок Single Helix IDEAL 7 не критично чутливий до зеленої та вологої маси, тобто ми можемо заходити в поле раніше і виходити пізніше — завантаження на саму машину немає. Особливість комбайна ще в тому, що похила камера і збір маси відповідають ширині системи очистки, відповідно немає ніяких додаткових пристроїв, які будуть масу перенаправляти чи розкидати ширше, в результаті – завжди прямий потік маси.”,- Віталій Панічерський – продакт-спеціаліст AGCO

На комбайні встановлено 9,2 м жатку AGCO PowerFlow, яка зразу передбачає конструкцію для збирання дрібнонасінневих, низькорослих культур, таких як ячмінь чи ріпак, тобто не потрібно проводити переобладнання — вся зернова група збирається однією жаткою.

Управління жаткою відбувається завдяки системі TerraControl, яка включає повний автоматизований контроль, а саме: регулює висоту зрізу, швидкість обертів мотовила, горизонт та кут нахилу жатки. Завдяки цій системі механізатор керує жаткою всьо лиш однією кнопкою.

Як додав продакт-спеціаліст, ходова частина комбайна може бути оснащена гусеничною системою TrakRide, яка не потребує обслуговування, одне, що потрібно робити, це на редукторах контролювати рівень мастила, а на моніторі в кабіні комбайна – тиск натягу гусениць.

Нагадаємо, виставка АГРО-2020 відбудеться в серпні з дотриманням усіх вимог безпеки.


Виставка «АГРО-2020» — найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України, діловим заходом.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: