НОВИНИ

В Україні на сімейному риболовному фестивалі ловили риб-гігантів (фото)

19.08.2020 15:02
zobrazhennia_viber_2020-08-16_11-35-40-700x525-1

Понад 340 кілограмів риби спіймали за добу шумчани на відкритому фестивалі «Shumsk Carp Family», який провели на водоймі «Resident Carp Lake» коло Кругольця, що на Тернопільщині. Про це повідомляє zz.te, пише agronews.ua.

Ідея сімейного риболовного фестивалю виникла спонтанно у Володимира Каніщева та Олега Гаврисюка, який погодився надати для цього свою водойму.

Основною умовою було те, що братимуть участь сім’ї із дітьми до 18 років. На водоймі було виділено 15 місць для риболовлі, а охочих – значно більше.

Отож, розпочали фестиваль із жеребкування, яке визначило номери секторів. І попрямували учасники до своїх «робочих» місць. Перед тим уважно вивчили всі умови ловлі, зазначені у регламенті. А вони, як для спортивної риболовлі, досить важливі.

Особливо було відзначено команду «Ладан» (сім’я Степана Ладана), адже саме вони відкрили фестиваль першою спійманою рибою.

А найбільший улов у команди «Hrytsaiuk Carp Family» (сім’я Романа Грицаюка із донечкою Владою) – амур, вагою 11,78 кг. За це команда отримала відзнаку та подарунок від переможця фестивалю Романа Кошубінського.

Результати оголошено, призи отримано. Але на цьому свято не завершилося. Сім’ї Володимира Каніщева та Ігоря Костюка влаштували для усіх смачну гостину. Організатори тішаться, що фестиваль пройшов не те що вдало, а супер вдало, тому думають повторити його, або ж зробити щорічним.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: