НОВИНИ

В Україні модернізували один з найбільших елеваторів у Європі

12.06.2020 17:02
51

Мережа елеваторів, що належить аграрному холдингу «Укрлендфармінг», завершила модернізацію одного з найбільших елеваторів у Європі загальною потужністю 446 тис. тонн одночасного зберігання, розповів директор департаменту зернозберігання холдингу Богдан Штогрин. Про це повідомляють «Українським Новинам», пише agronews.ua.

«На ньому встановили ще одну сушарку «Кімбрія». Важливо, що завдяки її установці ми збільшили оборотність елеватора, розширивши спектр культур: додали ріпак, який можна приймати в обсязі до 2 тис. Тонн на добу. Модернізували також камеру нагріву існуючої сушарки GSI-10000. Реалізація даних заходів дозволила збільшити прийом соняшнику з 2 до 5 тис. Тонн на добу », – поділився він.
Директор департаменту зернозберігання «Укрлендфармінг» уточнив, що першими в другій половині червня починають роботу елеватори південних і центральних регіонів країни. Холдинг має кілька таких, які розташовані саме в цих областях. Один з них – «Агро Сервіс».

«У цьому році ми реконструювали на елеваторі« Агро Сервіс », розташованому в Миколаївській області, автомобільні ваги, збільшивши довжину платформи до 18 м, що дозволяє нам тепер приймати великогабаритні автомобілі», – зазначив Штогрин.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: