ВАЖЛИВО

В Україні фермери об’єднуються для відродження тваринництва та розвиток фермерства на селі

28.11.2020 10:14
127748397_3711105242245144_6066162043383592854_o

До Всеукраїнського Конгресу Фермерів приєднався новий учасник — експерт з тваринництва Михайло Травецький. Метою цього об’єднання є відродження тваринництва в Україні та розвиток фермерства на селі. Про це Kurkul.com повідомив Михайло Травецький, пише agronews.ua.

«Основне, що мене поєднує із Конгресом фермерів те, що ми можемо бути корисними один одному, оскільки фермерство ― це не лише рослинництво, а й тваринництво. Наша спільна мета ― зробити з українського фермера конкурента для європейського. Для цього потрібно допомогти фермерам-початківцям: дати їм інформацію, навчити працювати, допомогти з організацією процесу», — розповів експерт.

Спільна робота ВКФ та експерта з ефективного управління тваринництвом допоможе максимально відродити українське скотарство та дати поштовх для ефективного розвитку галузі.

«Я не ставлю в пріоритет заробіток, для мене головне те, що роблячи оці кроки ми можемо створити умови для розвитку фермерів. На мою думку, держава цим питанням не займається взагалі й по факту держпідтримку, яка була закладена у бюджеті, аграрії просто не змогли використати», — додав фахівець з тваринництва.

Як зазначили у Конгресі Фермерів, Михайло Травецький не просто долучається до спільноти, а й надаватиме учасникам Конгресу профільні консультації.

Traveckui-kurkul-48637

«Українське тваринництво – спеціалізована галузь, але тут є свої експерти. Один з кращих в Україні — Михайло Травецький. Тому радо вітаю Михайла у лавах Всеукраїнського Конгресу Фермерів і переконаний, що інші учасники отримають нові знання в галузі від провідних фахівців», — говорить голова Всеукраїнського Конгресу Фермерів Іван Слободяник.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: