НОВИНИ

В Україні дозволили передати кошти з держбюджету Міністерству захисту довкілля

04.07.2020 13:02
go-green

Верховна Рада схвалила за основу та в цілому проєкт закону №3664 про внесення змін до закону “Про Державний бюджет України на 2020 рік” щодо визначення Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України головним розпорядником коштів та забезпечення його фінансовими ресурсами. За відповідне рішення проголосували 238 народних депутатів, пише agronews.ua

Варто зазначити, що Кабінетом міністрів України на засіданні від 27 травня 2020 року було схвалене рішення щодо утворення Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України.

Забезпечення діяльності утвореного міністерства у 2020 році, відповідно до схваленого рішення, було передбачено здійснювати в межах видатків, які мали виділятися на забезпечення діяльності Міністерства енергетики та захисту довкілля України.

Згідно з пояснювальною запискою, метою схвалення проєкту закону є визначення Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України головним розпорядником коштів та забезпечення його фінансовими ресурсами для належного виконання покладених на нього функцій з формування та реалізації відповідної політики.

Документом пропонується передати бюджетні призначення, передбачені Міністерству енергетики та захисту довкілля України для виконання бюджетних програм, спрямованих на захист довкілля та природних ресурсів, а також привести у відповідність назви головних розпорядників коштів.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: