НОВИНИ

В Україні для перевезення зерна нового врожаю відкрито 209 станцій

30.06.2020 18:25
37

Для перевезення зерна нового врожаю залізничним транспортом в Україні відкрито 209 станцій. Маршрутні відправки, які були затребувані минулого сезону, виявилися ефективним інструментом для швидкої доставки вантажу та мінімізації витрат “Укрзалізниці”. Про це повідомляє пресслужба “Укрзалізниці”, пише agronews.ua.

Особливо вони вигідні для компаній, що володіють як елеваторами в пунктах навантаження, так і переробними комплексами в портах. Учасникам ринку компанія пропонуватиме різні інструменти: графікові вантажні та маршрутні перевезення, ступінчасті маршрути та повагонні відправки, – йдеться у повідомленні.

АТ «Укрзалізниця» очікує, що зможе забезпечити перевезення залізничним транспортом 33 млн тонн зерна нового врожаю на експорт у 2020/21 МГ, що складе 60% від очікуваного аналітиками показника – 70 млн тонн. Про це 26 червня повідомила прес-служба УЗ.

Зазначається, що основними напрямками перевезень зернових залізничним транспортом у наступному МР, як і в попередньому сезоні, залишаться перевезення через порти. Саме від їх пропускної та переробної здатності, а також від якісного планування перевезень залежить обсяг перевезень та обіг зерновозів.

Нагадуємо, Україна стала основним постачальником кукурудзи до Єгипту.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: