НОВИНИ

В Туреччині очікується успішний сезон вишні

19.05.2021 15:30
ana1

Сезон вишень розпочато, і продовжуватиметься  ще кілька днів, поки основний сорт Ana Fruit  не достигне, каже менеджер з маркетингу Кубра Нур Гювен: «Кілька тижнів тому один із ранніх сортів був зібраний і виробники трохи нервували з приводу холодних погодних умов. Однак перший урожай був чудовим, і все виглядає багатообіцяючим для нашого основного сорту Z900 – Napoleon, збір якого ми очікуємо розпочати в останній тиждень травня. Враховуючи усі речі, ми очікуємо плідного та насиченого сезону». Про це повідомляє freshplaza, пише agronews.ua.

Незважаючи на велику впевненість у майбутньому вишневому сезоні, минулий сезон викликав певні занепокоєння, які можуть з’явитися у новому сезоні, пояснює Гювен. «Насправді в ці пандемічні часи все нестабільно. Не можна бути впевненим у завтрашньому дні. Ми експортуємо в понад 30 країн, і минулого року зіткнулись із серйозними проблемами у транспортуванні».

Для уникнення невизначеності, яку коронавірус спричинив для торгівлі свіжими продуктами, експортер вишні створив надійну службу обслуговування споживачів, яка допоможе вирішити будь-які занепокоєння своїх клієнтів: «Команда Ana Fruit завжди була орієнтована на вирішення проблем та доступна для своїх клієнтів. Ми вважаємо, що таке ставлення є однією з речей, яку споживачі шукають у ці важкі часи. Ми самі та наші компанії-партнери надаємо послуги з обслуговування клієнтів цілодобово та без вихідних, щоб вирішити будь-які проблеми. Будемо працювати у тому ж дусі  і в наступному сезоні».

Гювен заявляє, що Ana Fruit очікує збільшення обсягів цього сезону. Однак обсяги ранніх сортів будуть меншими, що може призвести до зростання цін на самому початку. «Високий попит на початку сезону – це норма. Наш основний ринок – Європа, оскільки ми співпрацюємо з мережею супермаркетів у Німеччині. Однак наші бренди добре відомі в Південній Азії, на Близькому Сході та в Південній Африці. Очікувані обсяги в кожному регіоні різні, але із збільшенням плантацій з кожним роком ми можемо розраховувати на більший урожай до кінця сезону. Цього року обсяги раннього збору врожаю, як правило, менші, тому стартові ціни можуть бути трохи вищими, ніж у попередні роки».

Минулого року Ana Fruit відкрила двері для експорту вишні до Південної Кореї та деяких інших країн. Наша мета – зберегти своє місце на цих ринках, а також представити наші бренди в нових напрямках. Залишилося лише кілька днів до початку нашого вишневого сезону, ми вже готові, щоб наші клієнти мали найкращі враження від Ana Fruit, як і завжди».

Нагадаємо, в Україні зросли площі під промисловими вишневими садами.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: