ВАЖЛИВО

В системі Прозорро.Продажі відновились аукціони з продажу необробленої деревини

12.01.2022 14:35
Screenshot_2

В системі Прозорро.Продажі відновились аукціони з продажу необробленої деревини З’явились перші цікаві лоти. Дата проведення  торгів відбудеться 27-28 січня 2022 року, пише agronews.ua.

В системі Прозорро.Продажі відновились аукціони з продажу необробленої деревини З’явились перші цікаві лоти організатор аукціону Національний університет біоресурсів і природокористування України / відокремлений підрозділ «Боярська лісова дослідна станція» виставила перші цікаві лоти:

???? Дуб (QROB) R4 (40-49); клас якості D; 3 метри;

???? Дуб (QROB) R3b (35-39); клас якості D; 3 метри;

???? Дуб (QROB) R3a (30-34); клас якості D; 3 метри;

???? Cосна (PINS) D2b (25-29); клас якості С; 3-4 метри;

???? Cосна (PINS) D2а (20-24); клас якості С; 3-4 метри

???? Cосна (PINS) D1b (15-19); клас якості С; 3-4 метри;

???? Cосна (PINS) D3а (30-34); 3-4 метри;

???? Деревина дров’яна промислового використання (ПВ), породи сосна, діаметр від 5 см і більше, довжина 3 метри

Аукціону відбудуться за «англійскою моделью», тобто без можливості зниження початкової ціни на аукціоні.  Всі лоти в системі за категорією «Необроблена деревина» за посиланням.

Бажаєте прийняти участь в електронному аукціоні реєструйтесь за посиланням.

 Крім того в системі Прозорро.Продажі регулярно відбуваються торги з продажу (оренда) земель с/г призначення що є власністю територіальних громад. Торговельний майданчик PUBLIC PROC  є авторизованим торговельним майданчиком системи Прозорро.Продажі  за весь час роботи жодного учасника який скористався послугами майданчика не було дискваліфіковано з причині не належного чи то не повного надання пакету документів для участі в аукціоні, або  у зв’язку з низькою кваліфікацією чи то не компетентністю спеціаліста майданчика.

Вичерпаний перелік земельних ділянок с/г призначення на нашому майданчику за посиланням:

Право оренди;

Продаж землі.

Авторизований торговельний майданчик системи Прозорро.Продажі PUBLIC PROC є найдійний путівник в системі Прозорро.Продажі  – рекомендації краще за рекламу! 0 800 339 627 (безкоштовно для всіх операторів) 050 532 01 85  Працюємо 24/7 без перерви та вихідних, юридичні консультації та  супровід продавця (покупця) –безкоштовні.



Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: