НОВИНИ

В регіонах пройдуть круглі столи щодо роз’яснення земельного законодавства

20.04.2021 09:54
788f65340c5be8e504286df98d145176

Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) за підтримки Міністерства аграрної політики і продовольства України та Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України реалізує проект щодо сприяння місцевому самоврядуванню у розширенні їх участі у формуванні та реалізації державної політики у сфері земельних відносин, проведенні інституційної реформи Держгеокадастру, підтримці комплексної земельної реформи та децентралізації в Україні, а також у захисті інтересів громад в галузі земельних відносин – «Програма підтримки реформи Держгеокадастру сільськими громадами», що впроваджується за підтримки «Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО)», пише agronews.ua.

На першому етапі буде проведено стартові онлайн-конференції у кожній області 20 квітня – 19 травня 2021 р. (ГРАФІК).

В рамках роботи планується надання роз’яснення земельного законодавства та практичне вирішення проблемних питань у сфері земельних відносин, оподаткування, подолання корупції у земельній сфері, запобігання рейдерству, інформування сільських громад про переваги, які надаються новими земельними законами, роз’яснення принципів співпраці з Держгеокадастром, а також надання фахових відповідей щодо можливих питань, пов’язаних з діяльністю Держгеокадастру тощо.

До участі в обласних круглих столах будуть залучені представники профільних міністерств, Держгеокадастру, обласних державних адміністрацій, експерти з земельного
законодавства. 

Для участі в круглому столі потрібно:

Визначити учасників круглого столу. Це можуть бути голови громад, їх заступники, депутати місцевих рад, землевпорядники, місцеві аграрії.

Зареєструватися за посиланням

✅ Вибрати питання, які цікавлять Вашу громаду.

✅ Вказати необхідні контактні дані.

✅ Посилання на приєднання до онлайн-заходу будуть надіслані на електронні адреси, вказані при реєстрації, за день до проведення заходу. 

✅ З усіх питань проведення круглого столу в вашій області звертайтесь до: Марічки Ковалик, тел. +380 99 370 0234.

Також, дивіться пряму трансляцію на фейсбук сторінці Всеукраїнської асоціації громад.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: