НОВИНИ

В Німеччині набувають популярності м’ясні автомати

07.10.2019 10:04
a9c20a5-v-german-1569585036.1122-main-image

Купувати воду, снеки чи каву в автоматах доволі зручно, адже це швидко і працюють вони цілодобово. Для Німеччини, де неділя – вихідний навіть для більшості магазинів, такі машини можуть стати справжнім порятунком споживачів, тим паче, що в автоматах тепер можна купити навіть м’ясні продукти, пише Meat-Inform.

Автомати для м’яса або так звані вендингові станції набувають все більшої популярності у ФРН, особливо у передмістях. Про це свідчать результати опитування Агентства німецької преси.

У подібних вендингових машинах можна придбати не лише ковбасу чи м’ясні снеки, а й сире м’ясо у вакуумній упаковці або замариновані для барбекю стейки. Також нещодавно в таких автоматах почали продавати інші продукти, на які існує високий попит серед споживачів – яйця, молоко та ін.

Наразі у Німеччині нараховується близько 570 тис. таких автоматів. Попри зростання популярності вендингових машин, ринкові експерти зазначають, що в майбутньому автомати не замінять традиційні магазини. Наразі вони розглядаються як додаткові місця продажу харчових продуктів.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: