АГРОФОТО

В Києві пройшов бізнес-бранч Digital Agribusiness. Інтелектуальне агропідприємство

11.11.2019 15:04
DSC07422

В Києві пройшов бізнес-бранч Digital Agribusiness, який зібрав представників агропідприємств та експертів з упровадження систем для цифрової трансформації бізнесу.

На панельній дискусії обговорили болючі точки індустрії в контексті програмного забезпечення для підтримки бізнес-процесів: неможливість точного планування попиту, фрагментованість інформації, автоматизація та гармонізація ключових процесів, залучення штучного інтелекту, збільшення експортних можливостей.

Галузеві експерти SAP та itelligence розповіли про нові технологічні рішення для агропідприємств, які здатні задовольнити швидкозмінні вимоги в цій індустрії.

Демонстрація системи аналітики з надзвичайно адаптивним інтерфейсом та прогнозною аналітикою, доповідь про досвід запровадження ERP-системи з налаштовуваними процесами під вимоги конкретного клієнта – доповіді на ці теми переконали, що українські аграрії можуть відповідати сучасним вимогам, виходити на нові ринки та збільшувати конкурентоспроможність не лише через оновлення основних засобів, але й завдяки запровадженню сучасних систем автоматизації бізнес-процесів. 


Компанія itelligence – глобальна консалтингова компанія, платиновий партнер SAP. Входить в NTT Group – №31 серед найбільших світових компаній. NTT DATA Group – міжнародна мережа IT-компаній, понад 55,000 співробітників в 29 країнах світу. Itelligence надійний партнер SAP з цифрової трансформації та професійного бізнес-консалтингу.

SAP S/4HANA + галузеве рішення it.agriculture – це доступний для українських аграріїв спосіб підвищити прибутковість та обійти конкурентів в умовах цифрової економіки. Передналаштовані найкращі практики у SAP S/4HANA + рішення it.agriculture від itelligence, що підтримує специфічні для агрогалузі процеси + унікальний досвід експертів itelligence, які впроваджували рішення SAP у найбільших міжнародних та українських агрохолдингах допоможуть українським компаніям великого та середнього розміру подолати межу поліпшення продуктивності.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: