НОВИНИ

В Івано-Франківщині випав сніг чорного кольору

18.12.2021 17:13
_sneg_62_480x270

Як повідомляють у соцмережі, люди звинувачують у таких опадах сусіда – викиди Бурштинської ТЕС. Вони не збираються сидіти, склавши руки, і пишуть лист-скаргу президенту, пише  agronews.ua.

У коментарях дописувачі зазначають, що це не вперше і всі місцеві мешканці це знають. Просто завдяки сніжній зимі можна чітко побачити контраст, який майже не помітний в іншу пору року, адже хоча дощі, туман теж проявляють цю «радість», проте більше на автомобілях, які неможливо потім відмити. 

А от у Бурштинській ТЕС заперечують, що причина чорного снігу — їхні викиди, про що заявили на своїй сторінці в соцмережі.

«Повідомляємо, що за останній період технологічних порушень на Бурштинській ТЕС не було. Станція працює у штатному режимі. Працює до 10 енергоблоків. Всі енергоблоки Бурштинської ТЕС обладнанні електрофільтрами та на них працюють системи очистки димових газів. Ми стежимо за тим, щоб викиди не перевищували нормативних значень», — йдеться у повідомленні ТЕС.

Нагадаємо, на Бурштинській ТЕС — підприємстві зі складу «ДТЕК Західенерго», бенефіціаром якого є Рінат Ахметов, сталася аварія з витоком миш’яку. Про неї стало відомо 4 листопада, йдеться в новому спільному розслідуванні «Схем» і ЦПК.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: