НОВИНИ

В Англії агітують бойкотувати заморські вина

02.06.2020 07:32
d0bfd0b8d0b2d0be

Національний напій Англії – це пиво, але з деяких пір виникла конкуренція з експортованими винами. В той же час, в Англії продається дев’яносто відсотків пива, яке вироблене в країні, на місцевих пивних заводах – і втрата споживачів може призвести до їх банкрутства. Тож в країні розгорнулася справжня агітація населення до вживання пива місцевого виробництва, а не заморського вина. Про це повідомляє world-wine, пише agronews.ua.

Пропаганда робить акцент на екологічний аспект проблеми. Справа в тому, що жителі Британії дуже стурбовані цим питанням, і намагаються харчуватися продуктами, виробленими екологічно чистим способом. Це стосується м’ясних продуктів, фруктів і овочів.

Коли мова йде про пиво, то відомо, що велика частина всіх компонентів проведена теж у Британії. Наприклад, солод і хміль, дріжджі, вода, – все це місцеве, і екологічно чисте.

Таким чином, підтримуючи вітчизняного виробника – британці, так би мовити, борються за чисту екологію. Цікаво, що такий рекламний підхід цілком діє.

Згідно з останніми дослідженнями, в пиві багато вітамінів, мінералів, клітковини, йдеться у повідомленні. Ще один плюс в тому, що пиво значно біднішими за кількістю калорій, ніж інший алкоголь. Цей аргумент на користь пива також став далеко не останнім.

Нагадаємо, в Україні відроджують медоваріння за рецептами Київської Русі.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: